Pro základní funkčnost, zpříjemnění používání webu, analytické účely a v případě udělení souhlasu také pro účely cílení reklamy využíváme soubory cookies. Nastavení vlastních preferencí cookies můžete kdykoli upravit odkazem ve spodní části stránek.

KONTAKTY

KRÁLOVSKÁ CUKRÁRNA
ŠIROKÁ 121
537 01 CHRUDIM
tel: +420 776 770 869
info@kralovskacukrarna.cz

NOVINKY,objedná

arr3NEDĚLE OTEVŘENO OD 10:00V NEDĚLI OTEVÍRÁME JIŽ OD 10:00 DOPOLEDNE. JSME JEDNOU Z MÁLA KAVÁREN(CUKRÁREN) V CHRUDIMI OTEVŘENOU...

TIP ŠÉFCUKRÁŘKY

DOPORUČUJEME

ANKETA

Jaký je Váš oblíbený zákusek?

Čokoládový řez 44% Řez banán karamel 18% Větrník 22% Jahodový dort 16%

Úvod » Zmrzlina

Zmrzlina

NAŠE ZMRZLINÁRNA

Výroba zmrzliny nás baví a stojí na kvalitních surovinách a poctivé práci, kde je zapotřebí smysl pro detail. Příprava každé vaničky naší zmrzliny se řídí pečlivě zvolenými a osvědčenými technologickými postupy. Sledujeme světové trendy, ale také vymýšlíme vlastní recepty. Účastníme se školení, která vedou ti nejlepší zmrzlináři, abychom Vám mohli nabídnout jedinečnou zmrzlinu.

Vanilková

Jedná se o jednu z nejoblíbenějších zmrzlin, a proto si na její výrobě dáváme záležet :-) Naše vanilková zmrzlina stojí na smetanovém základu bez použití rostlinných tuků. Při pohledu zjistíte, že obsahuje malinká zrníčka, což jsou skutečné vanilkové lusky z Madagaskaru, které jsou považovány za ty nejkvalitnější. Charakteristickou opravdovou vanilkovou chuť pak poznáte při ochutnání.

Jahodová

Základem jsou skutečné jahody a ne žádný prášek, jak to většinou bývá. Podíl jahod v každé vaničce je 50 % (2kg). Tuto zmrzlinu tedy hravě můžeme označit za sorbet (aby se mohla zmrzlina označit za sorbet musí obsahovat minimálně 25 % ovoce). Jahody rozmixujeme a smícháme s vodovým základem a cukrem a necháme vymrazit ve stroji. Poctivý a jednoduchý recept.

Mango, marakuja

Základem je 92% mangové pyré a 90% pyré z marakuji, které se smíchá s vodovým základem a cukrem a nechá se vymrazit. Výsledkem je sorbet neuvěřitelně osvěžující a vyvážené chuti sladkého manga a kyselejší marakuji.

Pistáciová - slaná

Tato zmrzlina je opravdový požitek pro všechny milovníky pistácií. Zmrzlinu vyrábíme ze smetanového základu bez použití rostlinných tuků. Následně přidáváme 100% pistáciové pesto, které se vyrábí namletím mírně opražených pistáciových ořechů. Směs smícháme a necháme vymrazit.

Další druhy zmrzliny zde podrobněji představíme brzy, bude se jednat o: čokoládovou, cheesecake s meruňkami, slaný karamel, arašídy, atd.